the outfit of monday

MY TATTOOS

redi4 redi3 redi1 redi redi6 redi2Som titlen meget vel fortæller: mine tatoveringer! ELSKEDE tatoveringer. Håber i kan lide dem, da jeg selv er heeelt vild med dem! Kan næsten ikke vente til, jeg skal ha’ lavet de næste (hæhæhæ).

Hvis man lige skal fortælle kort om dem: Den med de to piger forestiller min søster og mig. Min YES tatovering er blot for at huske mig selv på at have en positiv indstilling til livet. Det er de to, jeg fik lavet i første omgang.

Min elefant betyder simpelthen intet… Men jeg er så vild med den alligevel. Er ikke typen der mener, at en tatovering SKAL betyde et eller andet specielt, men det er fint, hvis de gør. Lige min elefant gør ikke (den bliver brugt som symbol for mange flotte og gode ting i livet, i flere religioner og kulturer, men det er ikke derfor, jeg fik den lavet).

Mine tre hjerter står for min mor, min far og min søster – as simple as that!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the outfit of monday