MY BIRTHDAY PRESENTS

how to: t-shirt renewal

page

Jeg blev lidt træt af min almindelige grå t-shirt og besluttede mig for at give den lidt nyt liv og da jeg før har fået spørgsmål om hvordan jeg tør at klippe i mit tøj og om hvordan jeg ved hvor jeg skal klippe, så tænkte jeg at jeg lige ville dele lidt her.. Det er SÅ simpelt!

Som I kan se på billederne ovenfor, klipper jeg først ærmerne af og derefter syningen ved halsen. Og der klipper jeg simpelthen bare langs med syningerne og her ville jeg gerne have syningerne klippet af så stoffet kunne rulle lidt i kanterne 😉

Sådan ser mange af mine forhenværende t-shirts nu ud og med denne her valgte jeg at klippe hullerne større, stropperne mindre og lave en dyb ryg med v-form. Man kan jo gøre det præcis som man vil og jeg er nu meget tilfreds!

Maria

tshirtcutcollage page IMG_5811

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BIRTHDAY PRESENTS