birthday new in #1

AARHUS

IMG_5502 aarhusoutfit IMG_5514

Trøje: Key West//Nederdel: Asos//Net: Tiger//Solbriller: Jack&Jones

Jeg var hele sidste uge i Jylland! Først et par dage ved vestkysten og derefter et par dage ved Silkeborg, hvor vi kørte ind til Aarhus by hver dag. Jeg ved nu at jeg eeeelsker Aarhus! Nu minder det jo selvfølgelig virkelig meget om København – men med hensyn til genbrugsbutikker og de dér hyggelige små, tætpakkede sidegader, der vinder Aarhus altså lidt. Jeg nåede rimelig mange steder rundt på trods af at vi kun var der i to dage og kommer til at dele lidt ud af mine oplevelser nogle forskellige steder, her på bloggen snart.

Anyway, sådan her så jeg altså ud da jeg var i Den Gamle By i Aarhus – virkelig sjovt sted! Især den nye del med byen fra 70’erne – så fedt!

Ha’ nu en god dag!

– Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

birthday new in #1