pictures by a graffiti wall

summer-outfit

redi redi2 åå11 åå12 redi3Mit outfit fra forleden dag – en deeeejlig varm dag! Desværre har jeg ikke mit spejlreflekskamera herhjemme lige nu, så billeder blev taget med en Iphone. Har min skønne kjole fra Asos på. Får simpelthen så mange komplimenter for den + den er så rar at have på, stoffet er blødt og “flowy” – rigtig rart til varme dage! Mine sandaler er fra Vagabond, og dem er jeg også helt forelsket i. Sidst – min lækre læder rygsæk er Secondhand (Episode).

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pictures by a graffiti wall