my boyfriend's sweater

stripes and dots

redi2redi5ååå6redi6redi4redi3redi1New in fra Roskilde Festival! Kunne ikke dy mig for at kigge lidt i butikker på pladsen 😉 Og fik derfor købt disse to ting i Episode. Jeg har en kærlighed for striber og prikker – så da jeg så disse to, var det nærmest ikke et spørgsmål, om de skulle med hjem til mit skab. Der var ikke så god mulighed for at prøve tingene i butikken, så købte dem uden at prøve dem – synes det er gået nogenlunde, men kunne godt finde på at klippe lidt i toppen. Både at klippe den mere til en croptop, og så klippe smallere stropper. Hvis jeg ikke er for doven 😉

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my boyfriend's sweater