summer-outfit

new in: huge, orange shirt

red2 redi redi1 redi2Igen… blev billederne lige taget med min Iphone, sorry. Men har fået mit kamera hjem nu – jubiii. Købte den lækre, kæmpe, orange skjorte i en af de genbrugsbutikker der var på pladsen på Roskilde Festival. De havde en del genbrugsbutikker dér, bl.a var der to stk. Episode butikker – der fik jeg også købt den del. Men denne her skjorte synes jeg er i hvertfald er for fed – er også stor fan af orange! Den er også dejlig luftig i stoffet, så den er både god til denne årstid, og kan også bruges til efteråret.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer-outfit