MEN'S TEE

cute summer nails

redi redi1 redi2 redi3 redi4Se hvor flot den er!! Købte den i New York, men det er først forleden, jeg prøvede den for første gang. Det er den perfekte sommer-neglelak – og den passer sååå godt til brune hænder. Blev helt forelsket i den, da jeg tog den på første gang. Dog kan jeg se, når jeg sætter min hånd op til skærmen, at billedet har ændret lidt på farverne. For neglelakken er i virkeligheden en del mørkere og kraftigere og mine hænder lidt brunere. Men det må i tænke jer til 😉

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEN'S TEE