let's go to the beach, each

Used up products

IMG_3941

Disse produkter er alle sammen nogle jeg har været ret glad for og derfor har jeg brugt hver enkelt lille smule der har været tilbage i dem! Derfor giver jeg nu anbefalingen videre: 

IMG_3943

Garnier’s BB cream er efterhånden en gammel nyhed og der er også kommet mange flere varianter siden denne udkom – men dette er min tube nr. 2 og jeg synes stadig den fungerer som en BB cream skal!

Pros/Cons (fordele og ulemper):

Pros:  Den er budgetvenlig og så er den samtidig drøj i brug!

 Cons: Duften er en tand for parfumeret og så fås den kun i to farver: Light og Medium.

IMG_3944

Aloe Soothing Day Cream fra The Body Shop er en lækker frisk dagcreme og er rigtig god og dejligt kølende hvis man har sart hud (ligesom mig)! 

IMG_3946

Trines Wardrobe Salt Water Spray er faktisk en helt okay saltvandspray til prisen! Jeg ville ikke udelukke at jeg køber denne igen eller nogle af hendes andre produkter! (Jeg har også brugt Trines Wardrobe Argan Oil fuldstændig op og den kan jeg også stærkt anbefale!!) Alt i alt er hårplejeserien et godt billigere alternativ til de mange dyre hårprodukter derude.

IMG_3947

Got2b volumizing styling powder er et godt alternativ til den populære Osis dust it hårpudder, som er den del dyrere end denne version. Har været ret glad for min, men jeg kan nu godt mærke at den er noget sværere at arbejde med end Osis’en. 

IMG_3945

Sephora Express Nail Polish Remover er jo noget af det mest geniale der længe er fundet på. Put fingeren ned i ca 20 sekunder og drej lidt rundt og så har du en helt neglelak-fri negl! Det bedste af det hele er at den ikke udtørrer dine negle/fingre i samme grad som en almindelig neglelakfjerner. Tror aldrig jeg køber en normal neglelakfjerner igen! 😉

Tryk på produktnavn for link!

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

let's go to the beach, each