Used up products

TIP!

IMG_3952 IMG_3950

 

I stedet for at bruge aaaalt for mange penge på en holder/taske til dine make-up børster kan du sagtens finde billigere alternativer. Selvfølgelig er det ikke ægte skind eller hvad man nu ellers får af benefits fra de dyre mærker, men jeg synes min fungerer udmærket – i hvert fald indtil videre! Jeg må nok erkende at når jeg får tjent mig nogle penge, så kunne jeg godt tænke mig at udvide min børstekollektion = mangler plads til børster = ny børsteholder! Men for nu, så er denne helt perfekt! 

Den kostede 160 kr. i butikken Trend Accesories på Strøget og der fulgte også børster med – selvom de absolut ikke var noget at råbe hurra for! 😉

Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Used up products