PAINT IT BLACK

sol sol sol

IMG_3956

Nu når solen er så venlig at være over os så meget, så skal vi virkelig tænke på vores hud! Min lyse hud har brug for meget høje faktorer og jeg bruger altid 30-50 i ansigtet – mindst to gange om dagen. Til resten af min krop bruger jeg 15-20. Jeg går aldrig under faktor 15, da det her bliver for lav beskyttelse til mig – og fordi det egentligt er anbefalet alle mindst at bruge faktor 15, uanset hudtype.

Mine yndlings solcremer ser i foroven og mærkerne laver alle rigtig gode solbeskyttelses produkter. I min taske har jeg også altid en lille tube solcreme og en læbepomade med solfaktor i. Glem ikke læberne! 

Da jeg nemt bliver forbrændt sker det jo selvfølgelig også en gang imellem at jeg får for meget sol og når det er tilfældet er Piz Buins Aftersun super god! Og så dufter den som en drøm 😉

Her er lige nogle måske “not so fun-facts”:

  • Husk et godt lag solcreme! Ca. en håndfuld til hele kroppen – smører man sig fx med faktor 15 i et tyndt lag, nedsættes beskyttelsen til ca. faktor 2.
  • Ifølge Kræftens Bekæmpelse kan de fleste solcremer holde i 2 år, hvis de opbevares ved temperaturer under 25 grader.
  • Selv i skyggen får du sol, du vil derfor også kunne blive brun og være udsat for de skadelige stråler, selvom du opholder dig i skyggen hele tiden.
  • Seks ud af ti unge bliver altid solskoldet
  • Mere end fem danskere dør af hudkræft hver uge (!!)

Så husk det nu!!!

– Maria

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAINT IT BLACK