I <3 MONKI + PATTERNS

SILVER VS. GOLD

åå1 åå2 redi redi5 redi1 redi6 redi2 redi7Var egentlig meningen, jeg bare ville vise min nye guld skjorte frem – men så synes jeg også, min sølv skjorte fra New York trængte til lidt opmærksom. Synes billederne blev ret fede til sidst – trods mindre godt lys. Er ret vild med begge skjorter, da de er lidt “over the top” på den fede måde, i hvertfald den sølv – den er lidt vild. De er begge Secondhand – den er sølv er som nævnt fra New York, fundet i Beacons Closet. Den guld købte jeg her forleden i en super fed Røde Kors genbrug på Gammel Kongevej – rigtig fed genbrug, hvor tøjet er lidt mere sorteret. Anbefalelsesværdig i hvertfald!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I <3 MONKI + PATTERNS