how to: fake a shower

saturday night – birthday party

redi redi2 åå7 redi3 åå8 redi4 redi5 redi6 redi7Det her outfit havde jeg på i lørdags, da mine gode veninde holdte sin 18 års fødselsdag. Crop toppen er ny og fra Asos, og er allerede sygt glad for den! Den sidder mega godt og jeg elsker bare alt med prikker. Blazeren er genbrug fra New York (Beacons Closet) og den havde jeg på for første gang. Da jeg havde købte den fandt jeg nemlig ud af, den ikke var i så god stand – den skulle lappes en del steder. Sådan noget er jeg reeet dårlig til, så det er først lige blevet gjort. Men jeg er vild med den! Min nederdel er fra American Apparel, mine ørering er DIY og mine sko er fra Vagabond.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

how to: fake a shower