Loppemarked!

PAINT IT BLACK

redi redi1 redi2 redi3 redi4Købte disse to fantastiske ting i genbrugen i New York (Beacons Closet og Buffalo Exchange). Har dog lige siden været irriteret over de guldfarvede knapper, da jeg kun går med sølv-smykker, og ikke er så glad ved at blande sølv og guld. Så af den grund har jeg ikke rigtig fået gået med disse lækre ting endnu, og det er jo super ærgerligt! Men her forleden, efter længe at have tænkt over hvad jeg kunne gøre, var der en der forslog mig, at jeg kunne prøve med neglelak! Altså… Har ingen ide om det vil holde, men nu har jeg prøvet og så må jeg se ad! Er typen der er lidt for doven til at undersøge sådanne ting, men bare kaster mig ud i det. Om det er godt eller dårligt ved jeg ikke. Om ikke andet holder det vel til én gangs brug, og jeg glæder mig bare til snart at få brugt disse ting, så det er fint for mig! Så de ses nok i et outfit ret snart 😉

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppemarked!