selfie - ego - photo - time

Loppemarked!

IMG_0853[1] IMG_0856[1]

I søndags var jeg og en veninde på Gentofte loppemarked (Det ligger i Charlottenlund, har ingen anelse om hvorfor det hedder Gentofte..) og vi havde det så fedt! Vi var der fra kl. 6.30 (stod op kl. 4.35, gaaarghh) til ca. 13, da det begyndte at regne helt vildt! Men ellers fik tjent godt ind til Roskilde Festival, da vi næsten fik solgt alt! Woop! 

Jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig, da det jo var et loppemarked, for lige at smugkigge lidt på de andre boder.. Og da min instruktør fra make-up skolen havde en stand lige overfor os, smuttede jeg lige derover og fik snuppet de gode ting, hæhæ

IMG_4092 IMG_4093

Hun anbefalede mig hendes gamle make-upbørste-bælte til jobs og lign. og en genial saltvandsspray fra ghd. (Fik og lige nuppet mig en vamset trøje fra min veninde, til 10 kr.  Wuhuu) Lækre ting! 

Min veninde og jeg var helt ekstatiske da vi kom hjem og vi er begge enige om at det sagtens kunne gøres igen! Måske jeg ikke også liiige skulle tage et kig derind engang og denne gang uden stand?…

– Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

selfie - ego - photo - time