an outfit from a hot day

how to: fake a shower

Okay! Vi kender allesammen det dér med at man enten: slet ikke har tid til et bad om morgenen, har for mange tømmermænd til at gide at gøre noget ved sit fedtede hår eller at man bare lige har brug for en opfrisker!

Jeg er for det meste ude for sidstnævnte, da jeg går i bad hver anden dag og i mellemtiden bruger jeg disse to produkter:

IMG_4090

Dry Shampoo fra Tresemmé (kan købes i Føtex + nogle Matas)//Talkum fra Matas (billigere, og sikkert også sundere alternativ her)

Tørshampooen dufter dejligt frisk og tager det værste fedt i hovedbunden og ‘matterer’ hårrødderne – min yndlings!

Faktisk kan dit hår holde sig rent lidt længere hvis du umiddelbart efter dit bad sprayer den i hårgrænsen. Det forhindrer det meste fedt, fra fx dine fingre, i at sætte sig fast når du kører dem gennem håret i løbet af dagen!

Har man ikke en tørshampoo, kan man sagtens bruge en talkum/pudder, da den suger al fedtet i hovedbunden. Den er noget mere voldsom og man skal fordele det godt i hovedbunden for at undgå at det bliver hvidt/gråt – men det kan sagtens lade sig gøre og er et rigtig godt alternativ!

Håber det kan bruges til de travle eller sløve morgener 🙂 

– Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

an outfit from a hot day