new in: FAVOURITE SANDALS

DIY necklace

redi redi1 redi2 redi3 redi4 redi5 redi6Lavede denne halskæde her den anden dag, efter at have disse to… Øh.. sølv-dimser liggende i et godt stykke tid. Havde tænkt, at jeg ville bruge dem til noget smykke-fis, og så fandt jeg endelig lige en kæde frem – og vupti blev det til en halskæde! Synes faktisk, den er super cool og anderledes. Er vild med DIY ting i det hele taget, da det jo ofte betyder, at det ikke er noget andre har. Lige smykker har jeg altid lavet en del af selv, så der er jeg faktisk ret nærig, når det kommer til stykket. Er ikke så god til at bruge penge på smykker, og kan faktisk bedre lide at lave dem selv eller arve dem (med mindre jeg er på markeder i udlandet!!). Så den skulle i lige se, da jeg er blevet ret glad for den.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: FAVOURITE SANDALS