NEW YORK SURROUNDINGS

Miracle Foundation

macmineralizemoisture

 Jeg har i lang tid været meget glad for min BB-cream fra Garnier, men da jeg fik lagt og også prøvede at arbejde med denne foundation fra MAC inde på min uddannelse, var jeg helt solgt! Det er den bedste jeg længe har prøvet til min hud da den dækker al den rødmen jeg har, men fordi det jo er en mineralfoundation så er den semi-transparent og lader stadig éns hud skinne igennem – og så er der faktor 15 i her til forårssolen – bonus! Skal huden være ekstra lækker og fugtet er Fix+ eller Charged Water fra MAC altid helt perfekt. Jeg er kæmpe fan!

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK SURROUNDINGS