the layers in my outfit

MAC GOODIES

IMG_3864

Fordi der hen over weekenden var tilbud i hele Magasin (!), var jeg jo selvfølgelig i MAC! De fleste af tingene var faktisk noget jeg skulle have til skolen, men det er jo ikke ensbetydende med at det er det eneste jeg vil bruge det til 😉 Det er jo altid dejligt med nye make-up lækkerier! 

Med mig hjem, hev jeg en palette med plads til 4 øjenskygger (kun 40 kr!), da de var udsolgt af de store paletter (ligesom de også var løbet tør for to af de andre produkter jeg skulle have…. damn!) + en øjenskygge i farven Wedge.

IMG_3869

Denne lækre koral-farvede læbestift har jeg misundet min veninde i meget lang tid og nu fik jeg så endelig en god undskyldning for også at hive den med mig hjem! Den er perfekt til sommer!

IMG_3872

En cream color base til highlighting – i farven Luna!

IMG_3875

De mest basale blushes: Harmony og Peaches!

IMG_3874

Love, Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the layers in my outfit