HIPPIE IN THE FOREST

INDEN BEYONCE KONCERT

å11 å12 redi redi1I mandags var jeg så heldig at være i Forum og se den fantastiske BEYONCÉ!! Det var en syret oplevelse!! At have nørdet en person så meget og så længe og så at komme ind og se hende live – det var sindssygt! Ovenstående billeder er mit outfit fra den dag. Havde nok taget lidt “lettere” tøj på, hvis jeg havde kunne gøre det om – da det var så varmt, at jeg var våd fra top til tå!

Mit blomster trøje og sølv “cardigan” er Secondhand. Min nederdel er fra American Apparel, min bæltetaske fra Wasteland og mine sko fra B&CO.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIPPIE IN THE FOREST