silver and holes NEW IN

HIPPIE IN THE FOREST

redi å10 redi2 redi5 redi8 redi1 redi4 redi7 redi3 redi6Dette outfit er fra i lørdags, da jeg var til pinsefrokost i min farmors sommerhus. Inden maden (som der var rigeligt af!!) gik min kæreste og jeg en lille tur i skoven, og tog disse fiiiiine billeder. Omgivelserne var en del pænere en hjemme i min have mener jeg selv, så det skulle lige udnyttes.

Jeg har t-shirt fra Asos på, genbrugs skjorte og B&CO støvler – lækkert-chill-sommerhus outfit!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

silver and holes NEW IN