Miracle Foundation

HAIR PRODUCT FAVORITES AND RUTINES

redi redi1Mine yndlings pleje produkter! Mandelolie fra Matas. Elsker at tage det i håret et par timer inden jeg skal i bad – det tilfører super meget fugt, hvilket mit hår godt kan bruge en gang i mellem (og det er super billigt). Hårkuren fra AUSSIE er jeg kun lige begyndt at bruge, men er allerede blevet helt vild med den! Det var faktisk min medblogger der gjorde mig opmærksom på den! 🙂 Min hår føles skønt, blødt og velplejet efter en tur med den.

redi2Disse produkter bruger jeg i tørt hår. Min tørshampoo er genial, hvis håret ikke er helt fedtet, men bare skinner lidt for meget, og man føler sig utilpas. Har købt denne i New York, og den er super god! Har også en fra Matas, som jeg dog ikke er så glad for, da den gør mit hår meget stift. Balsamsprayen er vigtig for mig, da jeg ikke får redt hår så tit. Jeg har tit mit hår oppe, da jeg arbejder i institution. Derudover har jeg krøller, som – hvis jeg har håret nede – er pænest i ikke ny redt hår. Derfor sker det alt for sjældent, at jeg får gjort det – og derfor er en balsamspray meget vigtig for mig! 🙂

 

redi3 redi4Dette er de produkter, jeg bruger, når jeg beslutter mig for at have håret nede og gøre noget ud af mine krøller. Dette sker dog for sjældent, men når det gør, bruger jeg bl.a. Argan Oil Curl Creme fra Trines Wardrobe. Dette produkt er nyt i bunken, men jeg er allerede glad for det! Det definerer mine krøller flot samtidig med, at mit hår føles blødt. Det andet er en spray abba,  den bruger jeg ovenpå det andet produkt. Når jeg har føntørret mit hår, til det kun er lidt fugtig, sprayer jeg denne Curl Finish i – så holder mine krøller endnu bedre, og mit hår skinner! For det meste afslutter jeg det hele med en ordentlig omgang hårspray, da min krøller med tiden bliver hurtigere og hurtigere fesne. Hvis jeg virkelig skal noget vigtig og vil gøre endnu en ekstra ting, for at mit hår skal være perfekt, kan jeg godt finde på, som aller første step, at spraye lidt saltvand i håret. Men ellers er dette min (ret omfattende) krølle rutine.

Det var “lidt” om de hårprodukter, jeg bedst kan lide!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miracle Foundation