an elf got into my wallet

suddenly so sporty

redi4 redi5 redi2 redi3 redi1 rediLidt en joke med titlen da dette indlæg jo ikke er specielt sporty 😉 Men da jeg er typen, der næsten ikke ejer noget “sporty” tøj, synes jeg selv, jeg var en herre sporty-type, da jeg købte Adidas trøjerne. Har ville have dem i lang tid – men tænkte, at det bedst kunne betale sig at købe dem i  New York. NYPD trøjen er der bare fordi, jeg ikke vidste, hvad indlæg de ellers skulle være i. Den er lidt mere en joke, men synes også den er fed nok. Tænker at jeg vil klippe ærmerne af alle tre, da jeg synes de er lidt fesne – og er vild med det look det giver når man gør sådan. Har både til mig at bruge Adidas trøjerne til det lidt mere drengede look OG det feminine look, da jeg synes, det har en fed effekt at tilføje en kontrast i form af sådan en lidt drenget trøje til et mere piget look.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

an elf got into my wallet