secondhand shopping in NYC

orange lipstick and a silver cardigan

redi3 redi6 redi1 redi2 redi7 redi redi5 redi4Lidt fra 4. dagen. Med min dejlige yndlings trøje – den sorte velour t-shirt! Plus min yndlings scrunchie – med blomster på. Min sejeste læbestift – der er orange! En af mine yndlings cardigan/skjorte agtig ting – fordi den er så skinnende og sølv! Og til sidst mine nye elskede støvler! Velour t-shirt er fra Only, scrunchien er DIY, læbestiften er fra MAKE UP FOREVER og både støvlerne og cardiganen er secondhand.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

secondhand shopping in NYC