wearing new clothes from NYC

nyt tøj i aktion!

DSC_0791 d2 DSC_0813 d1 DSC_0822 DSC_0837 DSC_0818Dette outfit havde jeg på til den ene af de to konfirmationer, jeg har været til i denne weekend. Udnyttede lige, at jeg kunne klæde mig lidt pænere, end jeg kan normalt i børnehaven, og tog noget af mit nye tøj fra New York på. Har min nederdel fra American Apparel og min basic top fra H&M på, som jeg købte derovre. Er blevet sindssygt glad for nederdelen! Den er lavet i lækkert skind og falder flot synes jeg. Basic toppen er bare god at have og kan bruges til mange forskellige looks. Udover det har jeg en secondhand cardigan på og sko fra Monki. Til sidst vil jeg også lige nævne, at jeg også har neglelak på, der er købt i New York – inderst har jeg den grønne fra Sephora og udenpå en glimmer neglelak fra American Apparel.

Cecilie

2

 • Nadia

  Hej cecilie. Hvilke genbrugsbutikker er du mest besøgt? Du anskaffer dig altid noget lækkert, så nu får jeg lyst til at tage på rov. men HVOR? 🙂
  håber du har det godt – kæmpe knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilieanderberg

   Hej Nadia 🙂 Mange tusinde tak! er jeg glad for du synes! Faktisk går jeg stortset kun i de billigste – altså: røde kors, kirkens genbrug, kirkens korshær osv. Synes det er sjovere! Du er slet ikke sikker på at finde noget, men jagten er sjov. OG så er det bare mega billigt! Sådan nogle som Episode og København K synes jeg også er fede, de bare lidt dyre – og synes ikke det er ligeså sjovt, når man ved man kommer til at finde en masse fedt 🙂
   Kan anbefale Munufea på gl. kongevej – det er en rødekors, hvor der er lidt mere “sorteret” i tøjet 🙂
   Knus tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

wearing new clothes from NYC