nyt tøj i aktion!

farverigt look til konfirmation

d3 DSC_0759 DSC_0766 d4 DSC_0770 DSC_0715 DSC_0777Mit look til konfirmation nr. 2! Der er også en enkel ny ting i brug – nemlig min nye halskæde fra Forever 21, købt i New York. Er selv ret vild med dette look – nok grundet, at jeg har min yyyyndling skjorte på. Er simpelt hen så vild med den; mønstret, farvene, snittet – alt elsker jeg. Så har jeg sko på fra Monki og sølv dut til håret fra H&M på.

Cecilie

2

 • ja det er da klart også fedt med nogle farver til en konfirmation, super fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilieanderberg

   Mange tak skal du have! Ja, det synes jeg også! 🙂 Lidt sjovere..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyt tøj i aktion!