jewelry in NYC

an elf got into my wallet

redi2 redi6 redi7 redi redi1Så gik jeg også lige amok i en ELF butik! Gik amok i alt for mange makeup butikker i New York. Dog er ALT i ELF så billigt, at det gør det helt okay 😉 Betalte kun 17 $ for alt det ovenstående. Det der er rart ved, at det er billigt, er, at man kan prøve nogle nye ting; Altså prøve nogle farver man ikke ved om klæder en, og købe nogle børster man ikke normalt ville – for at finde ud af om man kan lide dem.

Hvis der så er noget af det, jeg har købt i ELF, jeg bliver helt vild med, og har lyst til at have i bedre kvalitet, kan jeg vælge at investere i det. Men er i hvertfald ret glad for, at jeg har fået købt nogle forskellige blush børster, da jeg ikke er så glad for min anden – og så kan jeg se hvilken jeg synes bedst om. Mascara og Shadow shield er da alt for smart! Det måtte jeg også eje!!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jewelry in NYC