THRIFTY NEW STUFF

Alt det nye

IMG_3597I spørger jer selv hvad det er for et spøgelse der står dér og tror det er noget… Men hov, det var bare mig. Uden make-up på og totalt lammet af kulden. Jeg tog disse billeder omkring kl. 19 – dog intet solskin, men det er jo lyst!! Wuhuuu
Dette outfit havde jeg på idag, til min første dag på en ny uddannelse og der er godt nok sket meget på bare én dag!

Det er lidt under en uge siden jeg kom hjem fra 10 dages hygge i London, men har slet ikke haft tid til noget indtil videre. Men her er et par af de ting jeg købte i London 🙂

Min bluse er næsten ny og allerede én af mine yndlings (nuppede den også lige i hvid, hæh) – prøvede at få det sjove cut til at fremstå på billederne, men ved nu ikke helt om det lykkedes… Nok nogle af mine bedste køb i London: min jakke, min taske og mine elskede Nike Air Max 1! love love love love IMG_3598 IMG_3599 IMG_3602 IMG_3605 IMG_3608 IMG_3614 IMG_3620 IMG_3622

Jakke: Zara // Taske: Mango // Bluse: Cheap Monday // Nederdel: Only // Scrunchie: American Apparel // Tørklæde: Monki // Neglelak: Nilens Jord

Maria

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THRIFTY NEW STUFF