weekend, where did you go?

favourites

Her er nogle af de produkter jeg har haft rigtig meget glæde af det seneste stykke tid!

IMG_3498

Først den lækre hårkur fra Aussie! 

Jeg har aldrig benyttet mig af hårkure i længere perioder, fordi jeg virkelig ikke synes det har virket. Men denne hårkur havde jeg hørt så meget om, så jeg tænkte jeg ville prøve den af da mit hår virkelig trængte! Der er ikke andet at sige end at den er for LÆKKER. Man kan tydeligt mærke forskellen allerede efter to anvendelser og duften er lidt ligesom en svag tyggegummi duft og det er jeg som regel ikke vildt begejstret for, men den går lige 🙂

Hårkuren kan købes lige her

IMG_3483

Den her neglelak fra Nilens Jord er virkelig, og jeg mener virkelig, en farve jeg har gået og ledt længe efter. En stor ting her til foråret er heldigvis pastelfarvede lakker, hvilket jeg er helt vild med. 

Neglelakken kan købes lige her

IMG_3484 IMG_3486

Min kærlighed til Benefits lækre produkter er endnu en gang vokset efter at have prøvet dette øjenbryns-kit. For forfaen hvor er det bare helt perfekt til mine bryn. Det indeholder en browgel, en browcolor, et pincet og to børster, én til definition og én til blending. Den fås i to farver og min er den mørkeste. Super lækkert at arbejde med!

IMG_3488 IMG_3489

Med mig i købet fik jeg en prøve på den åh-så-omtalte primer The Porefessional. Lad os se om jeg får den brugt 😉IMG_3495

Alt i alt meget anbefalelsesværdige produkter. Håber det kan bruges til noget – Jeg er i hvert fald fuldt tilfreds!

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend, where did you go?