yesterdays outfit

AWESOME SHIRT IS AWESOME

zoo dag DSC_0322 DSC_0353 zoo dag1 DSC_0345Var en tur i zoo i dag med min kæreste og min kusine, og havde det super hyggeligt. Det dyretema der opstod i mit outfit i dag, var derfor ret velvalgt til lige denne dag – selvom jeg selvfølgelig ikke kan vælge elefanten da den er permanent 😉 Men i hvertfald er min T-shirt ny og fra Asos. Mine jeans er fra H&M, mine sko fra B&C, min velour trøje er secondhand og min seje lilla elastik er også fra H&M.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

yesterdays outfit