london - new in #5

weekend outfits

Det var så lige outfits jeg fik taget billeder af denne weekend – de nederste billeder failede ret meget grundet, jeg havde lidt problemer med min selvudløser og en smule travlt 😉 – men tænkte jeg godt kunne tillade mig at lægge dem ud alligevel. På øverste outfit har jeg  min nye kjole på fra Primark på, en secondhand velour blazer/cardigan, øreringe fra H&M, sko fra  Vagabond, jakke fra Weekday og min taske er en jeg har arvet.

Nederst har jeg min secondhand skjorte fra London på, min halskæde fra et marked og mine sko fra Salt & Pepper.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

london - new in #5