Outfit

BEYOND MASCARA

Når det kommer til mascara har jeg egentlig har jeg aldrig rigtig været til tynde gummibørster.. Men Benefits They’re Real Beyond Mascara er SÅ LÆKKER! Den forlænger og adskiller vipperne lige som det skal gøres. Det giver et let, naturligt look og for mere volumen ville jeg bruge end volumen-mascara ovenpå – hvis det nu var at man var til sådan noget…. Tippen.. Toppen.. Enden.. Spidsen (?) – af børsten er tilmed også udnyttet og har fået afrundede børstehår som er rigtig gode til når man skal fange de lidt mere tricky øjenvipper. (Hvilket i mit tilfælde er alle mine øjenvipper)

Prisen gør dog ikke lige så ondt i pengepungen som resten af Benefits produkter og det ser ud til at mascaraen kan holde et godt stykke tid. Endnu en god grund til at tage i Sephora 😉 (Mange) Thumbs up herfra!!

Maria

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit