I wish...

SCRUNCHIE ME UP!

 

 

DET I kan se her foroven er resultatet af mit rimelig nye scrunchie-projekt. Jeg forelskede mig rimelig pludselig i disse, og efter havde kigget adskillelige steder, opgav jeg og fandt den kreative del af mig selv frem. Det har faktisk næsten været sjovere at lave dem selv, og utrolig nemt. Jeg kiggede blot i mit skab efter tøj jeg ikke fik gået i mere (også en god måde at få sorteret ud i skabet) og brugte så det til at sy dem af. Det eneste der har kostet mig noget, er elastiken til at sætte inden i – og det har kun været sølle 23 kr. til ti scrunchies. Så jeg er godt tilfreds! + jeg synes det kan pifte ens look lidt op, hvis man føler man har en kedelig tøj dag, så kan man bare lige tage en af disse spøjse farverige tingester i håret, og så bliver det hele lidt sjovere!

LOVE CECILIE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wish...